Онлайн Радио
Понеделник, Септември 25, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Новото Радио Витоша даде голямата си награда в сезон 2-ри на кампанията

18-годишен футболист ще вае тяло на избран от него професионален фитнес-уред
18-годишен футболист ще вае тяло на избран от него професионален фитнес-уред

На паркинг, в собствения му автомобил завари обаждането на шоуто Traffic Jam по Новото Радио Витоша Кристиян Дунков. 18-годишният живеещ в Бургас столичанин бе изненадан приятно от гласовете на Катя и Мартен. Те му съобщиха, че печели голямата награда във второто издание на кампанията „Трите песни на късмета“ - професионален фитнес-уред по избор.

Едва ли късметът можеше да се усмихне на по-подходящ слушател. Кристиян е истински спортист и по дух, и по призвание. От 11-гoдишен се занимава активно с футбол, за да е вече ляв халф в редиците на мъжкия тим „Поморие“.
Сега Кристиян ще е и крачка пред съотборниците си, понеже ще оформя тялото си не само по време на тренировките с отбора, а и в собствения си дом по всяко време!
Дори и когато футболният сезон приключва, Крис ще има мотивация да подържа добрата си форма, защото през летния сезон е професионален спасител по плажовете на родното Черноморие.

Какъв ще е спечеленият от футболиста професионален фитнес уред, ще реши самият Кристиян, който ще избира от над 100 модела, а в добавка ще има възможността да си го поръча и в предпочитания от него цвят.
До края на седмицата Новото Радио Витоша ще разиграе още един професионален фитнес уред, за да може последният победител да възвърне желаната от него форма след Коледните и Новогодишните празници.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »