Онлайн Радио
Сряда, Февруари 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО АТЛАНТИК И „АЗ ЖЕНАТА“ ПРОВЕДОХА ПЪРВИЯ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР В ПОДКРЕПА НА “БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА”

Известни личности от шоу бизнеса се присъединиха към благородната инициатива
Известни личности от шоу бизнеса се присъединиха към благородната инициатива

В неделя, 14 декември, Радио Атлантик и електронното списание „Аз жената“ проведоха първия благотворителен базар в подкрепа на кампанията “Българската Коледа”. Партньор на инициатвата беше и Националният Дворец на Културата, който предостави търговската площ безвъзмездно. Мотото на благотворителния базар беше "Купи на символична цена и подари надежда на дете в беда".

Много слушатели на Радио Атлантик се отзоваха на поканата и донесоха  нови и добре запазени вещи. Фиксирани цени за продажба нямаше, всеки купувач преценяваше сам колко пари да дари в замяна на артикула, който си е харесал. В кампанията с ръчно изработени сувенири и рисунки се включиха и UnicusBulgaria - сайт за уникални творения.

Лара Береану и дъщеря й Бернарда донесоха екипа за ски на Бернарда и купиха сувенири. Сървайвърът и “Мистър Менхънт България 2006” Али Алиев дойде в компанията на красавицата Екатерина Дунева, “Мисис България Свят 2007”, и се сдоби с книгата „Бележити учени“ и красива кукла, която обеща да подари на любимата жена. Аксиния и Жорж от Star Academy си купиха детска книжка, бижута и украса за дома.

Събраните средства от коледния базар ще бъдат предоставени на кампанията “Българската Коледа” за лечение на болни български деца. Дрехите и обувките, които не бяха продадени, ще бъдат дарени на фондация "Екип" в полза на домове за възрастни хора и сираци.

„Базарът беше много успешен, хората ни поздравяваха за добрата инициатива и смятаме да го превърнем в ежегодно събитие“, каза Даниел Михайлов, програмен директор на Радио Атлантик и водещ на сутрешното шоу „На Закуска с Даниел“.

 
Коментари
  1. Анонимен
    15 Декември 2008, 17:09
    Евала , много добра инициатива!
  2. Анонимен
    15 Декември 2008, 16:55
    bravo

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »