Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

ПЪРВАТА МОДНА БИТКА В ЕФИРА НА РАДИО THE VOICE ЗАВЪРШИ С ТРИУМФ НА ДЖЪСТИН ТИМБЪРЛЕЙК

Радио The Voice предлага непознат до този момент за България начин на съчетаване на музикалните фаворити на слушателите с модата и уменията им да се обличат ефектно, актуално и впечатляващо
Радио The Voice предлага непознат до този момент за България начин на съчетаване на музикалните фаворити на слушателите с модата и уменията им да се обличат ефектно, актуално и впечатляващо

„Гласът на хип-хоп и аренби музиката“ стартира своята кампания The Voice Fashion Battle.
В ефира на любимата на младите радиостанция ежеседмично се състезават  две от доказаните хип-хоп или аренби звезди  като търсеният от слушателите отговор е на въпроса кой от тях се облича по-престижно, по-авангардно, по-секси. Самото определяне на по-добре облечения   претендент става посредством гласуване с SMS, но само по времето, когато на честотите на радиото се излъчва песен на един от двамата изпълнители.

За един от изразилите свое мнение слушатели всеки петък в 9 часа Диди от сутрешния Planet Voice разиграва модни награди. Кампанията вече зарадва и първия щастливец – 14-годишната Христиана Тодорова от София. От днес тя ще дефилира с нови маркови дънки, спечелени след изпращане на SMS в подкрепа на Джъстин Тимбърлейк в неговия моден дуел с Мат Покора. Христиана е изпратила гласа си по време на хита Lovestoned на бившия вокалист на N`Sync и вероятно облеклото му във видеото към песента е повлияло на взетото от нея решение. В първата седмица на кампанията The Voice Fashion Battle Джъстин остави далеч зад себе си на модния подиум Мат със завидните 72% от всички SMS-и в негова подкрепа.

Какъв ще е развоят на мирната фешън битка между Риана и Бийонсе ще решават феновете на Радио The Voice през идващата седмица, а тогава състезанието ще е повече от оспорвано!

До края на януари в ефира на „Гласът на хип-хоп и аренби музиката“ за титлата „модна икона“ ще се борят още Тимбаленд срещу Ейкън, Фифти Сент срещу Еминем, Никол Шързингър срещу Бритни Спиърс както и Лил` Уейн срещу Ти Ай. Кой се облича по-добре и по-въздействящо определят младите слушатели на най-младата радиостанция от групата на SBS България.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »