Онлайн Радио
Петък, Юли 19, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Транс-гуруто Paul Van Dyk по Алфа радио!

Многократно награждаваният и номиниран за награда Грами диджей Пол Ван Дайк (Paul Van Dyk) ще забавлява слушателите на Алфа радио с двучасов сет в авторското си радиошоу Vonyc Sessions.
Многократно награждаваният и номиниран за награда Грами диджей Пол Ван Дайк (Paul Van Dyk) ще забавлява слушателите на Алфа радио с двучасов сет в авторското си радиошоу Vonyc Sessions. Световно признатият диджей и продуцент продължава да радва милионите си фенове, а музиката му е по първите места във всевъзможни класации и номинации за награди.
Пол Ван Дайк е бил 2 последователни години № 1 в прочутата класация Top 100 на списание DJ Mag, името му и досега е в челната тройка наред с Тиесто (Tiësto) и Армин Ван Бюурен (Armin Van Buuren). Номиниран за награда Грами в категория Най-добър денс албум през 2005 г., а през 2008 окичен с Транс-награди за Най-добър диджей и продуцент, Най-добър лейбъл и Най-добър трак.

В последно време Пол Ван Дайк работи активно и по създаденото от него интернет радио Vonyc Session, което излъчва изключително и само електронна денс музика. Там могат да се чуят авторски сетове на световни звезди като Джон О’ Калахан (John O`Callaghan), Еди Амадор (Eddie Amador), Маркус Шулц (Markus Schulz) и др.

Специално за Vonyc и за още редица радиостанции по цялата планета Пол Ван Дайк записва и свое шоу - Paul Van Dyk’s Vonyc Sessions.

В България шоуто се излъчва единствено по Алфа радио всеки втори петък от месеца от 18.00 ч. на честотите във Варна Добрич и Шумен и всяка втора събота от месеца от 18.00 ч. на вълните на Алфа радио в София.

Не пропускайте премиерата на Paul Van Dyk’s Vonyc Sessions днес,  
12 декември по Алфа радио Варна  и утре, 13 декември по Алфа радио София.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »