Онлайн Радио
Неделя, Юни 23, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РАДИО АТЛАНТИК ОРГАНИЗИРА КОЛЕДЕН БАЗАР В ПОДКРЕПА НА “БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА”

Известни личности от шоу бизнеса ще се присъединят към благотворителния базар в НДК
От началото на месец декември, за  трета поредна година, Радио Атлантик се присъедини към кампанията “Българската Коледа”, под патронажа на Президента Георги Първанов, която набира средства за лечение на болни български деца.

Като медийни партньори на инициативата, Радио Атлантик и електронното списание “Аз, жената” организират Коледен базар, в подкрепа на “Българската Коледа”. Той ще се проведе на 14 декември във фоайето над зала 5 на НДК. Всеки може да донесе малко употребявани или неупотребявани свои вещи и да ги предложи за продажба, като набраните средства ще бъдат дарени изцяло в полза на кампанията “Българската Коледа”. Форма за регистрация може да бъде намерена на  www.radioatlantic.net и www.az-jenata.com.

Дрехи, играчки, чанти, бижута, бебешки принадлежности, книги, сувенири, украшения – всеки би могъл да купи на символична цена и да подари надежда на дете в беда!
С Радио Атлантик на Коледен базар 2008 ще бъдат известни лица от телевизионния екран и шоубизнеса като Аксиния, Лара Береану, Маги Желязкова, Радост Драганова, Румяна Маринова (Мисис Глоуб 2004), Екатерина Дунева (Мисис България 2007), Али Алиев и др.

Коледният базар ще се проведе на 14 декември 2008 г., неделя, от 11 до 16 ч. във фоайето над Зала 5 в НДК.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »