Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Първа награда за Юлия Биволарска от радио “Алматея”

Юлия Биволарска от радио “Алматея” спечели първа награда в националния конкурс “Медиите в борбата с тютюнопушенето”
         Юлия Биволарска от радио “Алматея” спечели първа награда в националния конкурс “Медиите в борбата с тютюнопушенето”

         Финансиране от Националната програма за контрол на тютюнопушенето на Министерството на здравеопазването спечели проект на радио »Алматея».  Медията бе представена в националният конкурс “Медиите в борбата с тютюнопушенето” от Юлия Биволарска, която с излъчени материали в предаването ”Изплюй камъчето” спечели първа награда в категорията за електронни медии - радио. Предстои до края на годината  радио “Алматея”  да бъде официално наградено  на церемония, организирана от Здравното министерство.

           Тази голяма награда е признание за професионализма на работещите в медията. Доволна съм, че спечелихме по тази програма за ограничаване на тютюнопушенето  и ми се иска  все повече  хора да да спрат да пушат, каза управителката на радио”Алматея” Татяна Темнилова. Самата тя дава личен пример, че когато човек има желание и воля може да се справи с вредния порок. От две години  шефката на радиото е отказала цигарите и се чувства много добре, а това даже не се е отразило на килограмите и.

           „Много съм щастлива, че спечелих” - сподели атрактивната ни водеща  Юлия Биволарска. „Това беше голямо предизвикателство, но в същото време е и  голяма отговорност, защото е много трудно да спечелиш на национално ниво. Благодаря, че  медията ме подкрепи и ми гласува доверие. Специални благодарности изказвам и на  колегата Мирослав Биволарски за техническата обработка на материалите, допълни развълнуваната радиоводеща.” Тя обеща  да продължи да работи  и в бъдеще  за превенция  на тютюнопушенето, тъй като освен агресията, наркоманията  и затлъстяването това според нея   също е много важен проблем за обществото ни.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »