Онлайн Радио
Събота, Февруари 24, 2018 | Мрежа: 2780 потребителя
 

ТРОЙКА НА РАЗСЪМВАНЕ НАВЛЕЗЕ В ПЪРВАТА СИ ДЕКАДА

Приятели, партньори и фенове на Милена, Тодор и Кирил ги поздравиха за празника и се забаляваха с тях на бляскаво парти в Plazza Dance Center
Приятели, партньори и фенове на Милена, Тодор и Кирил ги поздравиха за празника и се забаляваха с тях на бляскаво парти в Plazza Dance Center

Най-успешното сутрешно шоу в радио ефира на България „Тройка на разсъмване“ по Новото Радио Витоша навърши 9 години на Никулден.

Всеки, който искаше да се доближи до неподражаемата „Тройка“ и да ги поздрави лично за 9-тия им рожден ден, не пропусна да е още преди полунощ в столичния Plazza Dance Center като събитието уважиха ВИП-персони и бляскави личности от света на медиите и шоубизнеса. Поп-певците Крум и Йоана от Deep Zone се появиха заедно и демонстрираха доста лични отношения. Много известни списващи журналисти и хроникьори изказваха поздравления към рождениците, а за допълнителния светски блясък на купона допринасяха с присъствието си и топ-моделът и настоящ Survivor Али Алиев, приятелят му от първото издание на риалити-формата Андрей, Стойка от Big Brother 1, Мариян от Big Brother 2 и нашумялата гримьорка на елита Силвия Стойчева.
В празнично украсената ретро-зала на клуба в атмосферата на „музиката, която те кара да се раздвижиш“ Милена, Тодор и Кирил посрещаха лично гостите си и се радваха на присъствието им. Телевизионни екипи ги интервюираха един след друг и се опитваха да узнаят директно „от извора“ тайната на успеха им. Специален видео-филм за най-слушаното сутрешно радио-шоу в ефира на България  се въртеше нон-стоп от огромните плазмени монитори, а обилното количество класен алкохол и дръзките „включвания“ на тримата рожденици провокираха допълнително всички да захвърлят задръжките и да се впуснат в неудържими танци и флиртове. Кулминацията настъпи точно в полунощ с изнасянето на огромна торта под всеобщия хор на Happy Birhday. По стандартен начин обаче тя не успя да бъде опитана, защото напълно в стила на купона  „виновниците“ за празненството и техните фенове си спретнаха лудо хапване директно от огромната тортена чиния.
Купонът продължи до зори, а всички присъстващи отнесоха завинаги със себе си усещането да бъдат част от голямото семейство приятели на Тройка на разсъмване.

Тройка на разсъмване е в ефира на Новото Радио Витоша всеки делничен ден от 6 до 10 часа.
Радио Витоша е част от европейския медиен гигант ProSiebenSat.1, който в България притежава още Радио Веселина, Радио Атлантик, Радио и Телевизия The Voice. 

 
Коментари
  1. Анонимен
    08 Декември 2008, 16:48
    Супер яко парти трябва да е било !!!!

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »