Онлайн Радио
Сряда, Януари 22, 2020 | Мрежа: 2784 потребителя
 

РАДИО АТЛАНТИК Е ТВОЕТО ИСТИНСКО КОЛЕДНО РАДИО

24 часа коледни песни, Българската Коледа и благотворителен коледен базар са само част от предпразничните изненади за слушателите на Радио Атлантик
24 часа коледни песни, Българската Коледа и благотворителен коледен базар са само част от предпразничните изненади за слушателите на Радио Атлантик

В дните преди най-светлия християнски празник, Радио Атлантик отново се присъединява към кампанията „Българската Коледа“ под патронажа на Президента Георги Първанов. Чрез sms-и, телефонни обаждания и дарителска сметка благотворителната инициатива набира средства за лечение на болни български деца.

Като медийни партньори на “Българската Коледа” Радио Атлантик и електронното списание “Аз, жената” организират Коледен базар в подкрепа на кампанията. Той ще се проведе на 14 декември във фоайето над зала 5 на НДК, където всеки може да донесе свои вещи и да ги предложи за продажба. Регистрационна форма за участие има в сайтовете www.radioatlantic.net и  www.az-jenata.com. Набраните средства ще бъдат предоставени изцяло за инициативата “Българската Коледа”.

И най-важният елемент за едно музикално радио – музиката, също е празнична. От 1-ви декември Радио Атлантик е „Твоето истинско Коледно радио“. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в ефир звучат само най-големите коледни хитове на всички времена. Коя е най-добрата коледна песен? Как звучи Коледа с гласа на Billy Mack във филма "Наистина любов"? Kylie Minogue или Madonna пее по-добрата версия на "Santa Baby"? Какво е общото между Богдана Карадочева и ABBA? Отговорите на тези въпроси и цялото коледно разнообразие намират място в ефира на Атлантик в София, Пловдив и Габрово до 25-ти декември.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »