Онлайн Радио
Неделя, Февруари 5, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

CITY Life по CITY TV - Всички горещи събития с ново име

След като екипът на CITY TV посрещна есента с нова програмна схема, нова визия и нови рубрики, сега ще посрещне новата година с ново предаване. Водещата Вяра, позната на всички от WebHit, подготвя изненада, наречена CITY Life.
След като екипът на CITY TV посрещна есента с нова програмна схема, нова визия и нови рубрики, сега ще посрещне новата година с ново предаване. Водещата Вяра, позната на всички от WebHit, подготвя изненада, наречена CITY Life. Това ще бъде ежеседмично лайфстайл предаване,  отразяващо най-интересното от шоу бизнеса. В него ще могат да се видят интересни мейкинги на клипове, бекстейдж кадри от големи концерти и партита, пикантни материали, както и интервюта с популярни личности от музикалната и обществената сфера.

Дебютното предаване ще се излъчи на 6 декември от 15:00 часа, с повторение на 11 декември от 17:00 часа,  като в него зрителите ще могат да гледат онова, което не успяха да видят на концерта LOOP LIVE! 2008. Със сигурност голям интерес за феновете ще бъдат бекстейдж кадрите, които показват моменти от подготовката за концерта както на екипа, така и на големите изпълнители. Зрителите ще могат да проследят емоциите и настроението на водещите през този важен ден. Ще има видео материал от хотела, където бяха настанени изпълнителите – интересни моменти от интервютата с тях и подготовката на лицата на CITY TV за сцената.

Следващите предавания CITY Life ще включват бекстейдж кадри от студиото на Big Brother, както и най-интересното от това, което се случи зад сцената на големия концерт на Графа.
За тези, които искат да са в центъра на най-интересното, могат да гледат CITY Life всяка събота от 15:00 часа и повторние – четвъртък от 17:00 часа.

 
Коментари
  1. Анонимен
    05 Декември 2008, 11:37
    Tia njamaha turpenie da izkopirat porednoto predavane na THE VOICE:( i to s tova izvrashtenie Vera ...tupaciii!

Напиши твой коментар »
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »