Онлайн Радио
Неделя, Юли 21, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Романтика Топ 10 подарява мобилен телефон за Коледа!

Седмичната класация на радио „Романтика” ще подари за Коледа чисто нов мобилен телефон на един от слушателите си. 
Романтика Топ 10 подарява мобилен телефон за Коледа!

Седмичната класация на радио „Романтика” ще подари за Коледа чисто нов мобилен телефон на един от слушателите си.  Играта на Романтика Топ 10 и Zastrahovam.com започна на 1-ви декември и ще продължи до 26-ти, когато в коледното издание на класацията ще бъде изтеглен щастливецът.Фолк-певицата Габриела, която е и рекламно лице на Zastrahovam.com ще влезе в ролята на „романтична Снежанка” и ще зарадва един от слушателите с нов мобилен телефон за празниците. Тя е и основно действащо лице в играта, тъй като въпросът зададен от нея в ефир е как се казва дебютната й песен. Слушателските предположения се очакват до 26-ти декември, изпратени на efir@romantikafm.com. Всички участници в играта трябва да напишат името си и телефон за връзка с тях.  
    В коледното издание на Романтика Топ 10 Габриела лично ще изтегли и обяви победителя, а той ще си получи подаръка на първото парти „Авантюра” в началото на януари 2009-та година!
    Романтика Топ 10 се излъчва всеки петък от 17, с повторение неделя от 11 в ефира на радио „Романтика”. Водещ на предаването е Димитър Геновски, а във всяко издание гостуват най-известните изпълнители в България. Седмичната класация се излъчва по 7 радиостанции в цялата страна.

На снимката – Водещият на Романтика Топ 10 – Димитър Геновски и Габриела.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »