Онлайн Радио
Неделя, Юни 23, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

ТРОЙКА НА РАЗСЪМВАНЕ ПРАЗНУВА 9 ГОДИНИ

С бляскаво парти в Plazza Dance Center Милена, Тодор и Кирил посрещат приятели, партньори и фенове
С бляскаво парти в Plazza Dance Center Милена, Тодор и Кирил посрещат приятели, партньори и фенове

Най-успешното сутрешно шоу в радио ефира на България „Тройка на разсъмване“ по Новото Радио Витоша навършва 9 години.
За радиопредаване това е дълголетие, а за Милена, Тодор и Кирил ставането в зори е ежедневие. В този състав тримата са вече повече от пет години - време предостатъчно, не само да се сработят като партньори, но и да си станат близки и да се разбират само с поглед.
За професионализма на „Тройката“ е изписано достатъчно. За темите, които дискутират без цензура в ефира на Витоша, мнозина се осмеляват да говорят с половин уста. За глобите от СЕМ не си струва да отваряме дума. Неоспорим факт обаче е, че „Тройка на разсъмване“ е лидер сред сутрешните блокове в радио ефира и емблема на Новото Радио Витоша.

На 5 декември всички приятели, почитатели и партньори на „Тройката“ ще отпразнуват 9-тата им годишнина в столичния Plazza Dance Center и ще им пожелаят още ефирно дълголетие. Сред специално поканените са ВИП-персони и бляскави личности от света на медиите и шоубизнеса, а входът за всички до полунощ е безплатен.

Радио Витоша е част от европейския медиен гигант ProSiebenSat.1, който в България притежава още Радио Веселина, Радио Атлантик, Радио и Телевизия The Voice. 

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »