Онлайн Радио
Неделя, Ноември 17, 2019 | Мрежа: 2783 потребителя
 

„Пожелай за късмет” по радио CITY

Коледните и новогодишни празници наближават. Радио CITY дава шанс на всички свои почитатели да изживеят една по-хубава Коледа и да посрещнат 2009-та с 2009 лева повече.
Коледните и новогодишни празници наближават. Радио CITY дава шанс на всички свои почитатели да изживеят една по-хубава Коледа и да посрещнат 2009-та с 2009 лева повече.  Това може да се случи, благодарение на интересната коледна промоция, с която екипът на радиото иска да зареди слушателите си с много празнично настроение.

Промоцията „Пожелай за късмет” стартира от 1 декември и ще продължи две седмици. През този период слушателите на радио CITY могат да изпращат коледни пожелания към всички под формата на sms или имейл. Всеки делничен ден петте най-оригинални от тях ще се излъчват в ефира на радиото с гласа на водещ на CITY TV. Всеки, който е чул своето послание, трябва да се обади и да каже трите си имена. Обадилият се печели специални коледни играчки CITY от екипа на радиото и участва в томбола за голямата награда – сума от 2009 лв.

Всеки ден в сайта на медията ще бъдат публикувани имената на спечелилите коледни играчки. Големият победител ще бъде изтеглен след края на промоцията, като името му отново ще бъде публикувано в сайта.

Всички, които искат да разберат подробности, могат да го направят на сайта на медията – www.city.bg
Сега феновете имат още 2009 причини да слушат радио CITY.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »