Онлайн Радио
Сряда, Април 17, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

РОКАДА НА ВОДЕЩИ В РАДИО ВЕСЕЛИНА

Водещият на сутрешния блок по Радио Веселина Дани сменя капучиното с друго питие
Поради натовареността на Генади Роев като нов програмен директор на Радио Веселина, воденото от него и Вера предаване "Честито" от понеделник е с нов водещ. Вера вече ще е в компанията на Дани, досегашен партньор на Деси от сутрешното шоу "Капучино" на медията.

Водещият на сутрешния блок по Радио Веселина Дани сменя капучиното с друго питие.

От 1-ви декември водещият на сутрешното „Капучино“ по Радио Веселина – Дани, ще бъде дуетна половинка на Вера във вечерното предаване “Честито”. Ангажиментите на досегашния водещ на “Честито” Генади Роев вече като програмен директор на медията налагат предаване на щафетата в предаването на друг член от екипа.

Дани е най-младият водещ в Радио Веселина. В продължение на две години и половина той и Деси будят с шеги и закачки многобройните почитатели на радиото с поп фолк хитове и любими песни от вчера и днес. Дани вече има опит във вечерното предаване, така че с лекота ще казва отново “Наздраве!”, вместо досегашното “Добро утро!”. Любопитна подробност за новия водещ в “Честито” е, че е истински ценител на напитките с по-високо съдържание на алкохол, а стажът му пред микрофона вече надхвърля 5 години.

Ранобудната по природа Деси пък ще продължи да забавлява слушателите на Радио Веселина със свежия си глас и бодро настроение всяка делнична сутрин. Всеки, който предпочита събуждане в нежна компания, може да очаква от нея изобилие от настроение и информация в “Капучино” всяка сутрин от 6 до 10 часа.

Радио Веселина радва феновете на поп-фолка в България вече 16 години. Радиоверигата е собственост на SBS Broadcasting Group, които в България притежават и Радио и Телевизия The Voice, Радио Витоша и Радио Атлантик.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »