Онлайн Радио
Събота, Май 25, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИМ ЧОВЕК С РАДИО АТЛАНТИК

Най-милите думи, изписани върху най-красивата картичка в най-святата нощ ще сбъднат мечта в Quiz Show по Радио Атлантик
Любимката на интелигентната аудитория на Радио Атлантик Ася Александрова продължава да изненадва със затрогващи идеи. Малко повече от месец преди най-светлия Християнски празник, Quiz Show приканва слушателите да сътворят най-красивата картичка с най-милите думи и да я изпратят до 20 декември на адрес: 1407 София, ул. „Сребърна“ № 21, Радио Атлантик, за Quiz Show или на e-mail: quiz@radioatlantic.net.

Трикратната Световна шампионка по тенис за журналисти Ася ще избере петте най-хубави пожелания на 21 декември. А "Твоето истинско коледно радио" ще се погрижи петимата щастливци, към които са отправени те, да са красиви и сити в празничната нощ с наградите - козметика за коса от TiGi Boutique и вкусни изкушения от Dunkin Donuts.

В унисон с предпразничното настроение през целия декември Радио Атлантик ще излъчва най-големите коледни хитове на всички времена.

Радио Атлантик е част от европейския медиен гигант ProSiebenSat.1, който в България притежава още Радио Веселина, Радио Витоша, Радио и Телевизия The Voice.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »