Онлайн Радио
Сряда, Януари 22, 2020 | Мрежа: 2784 потребителя
 

Радио ENERGY с нон-стоп изненади за слушателите си

В края на месец септември радио ENERGY изтегли големия победител от втората част на промоцията “ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция”. Името на щастливеца е Веселин Дойков, който, заедно с трима  свои приятели, спечели екзотична екскурзия до Египет.
В края на месец септември радио ENERGY изтегли големия победител от втората част на промоцията “ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция”. Името на щастливеца е Веселин Дойков, който, заедно с трима  свои приятели, спечели екзотична екскурзия до Египет. Скоро след завръщането си, Веселин зарадва екипа на любимото си радио със снимки и интересни разкази за преживяванията си там. Той е очарован от факта, че благодарение на ENERGY, е успял да види едно от седемте чудеса на света.

Хитовото радио с най-много музика от 90-те продължава да радва всички свои фенове. Този път екипът е заложил на класация с любими песни от последните 2 десетилетия, избрани и подредени от самите слушатели. Голямата награда  е мечта за всеки шофьор меломан – пълно аудио оборудване за атомобил. С него победителят ще може с удоволствие да слуша вечните хитове по радио ENERGY.

Промоцията стартира преди два дни и ще продължи до 15 декември. Всички, които искат да се включат, могат да получат повече информация и на сайта на медията – www.nrj.bg.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »