Онлайн Радио
Сряда, Септември 27, 2023 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Първото радио реалити стартира в ефира на Радио Романтика

Точно в полунощ на 11 ноември 2008 година в ефира на радио Романтика започва първото радио реалити. Шоуто „На живо от ...” ще представя нощния живот в София директно от „Най клуб”.
Точно в полунощ на 11 ноември 2008 година в ефира на радио Романтика започва първото радио реалити. Шоуто „На живо от ...” ще представя нощния живот в София директно от „Най клуб”. Предаването предстои да се излъчва всяка сряда и четвъртък от 12 до 3 през нощта.

Тази сряда, в първото издание на „На живо от...” ще чуем може ли да пее на живо секси фурията Галена и как я посрещат нейните фенове. В четвъртък на сцената ще се качи Алисия. Тогава предстои да разберем дали чаровната футболна съпруга ще събере повече аплодисменти от „галената” си конкурентка и коя от двете разгорещява повече нощния живот в столицата! Как можете да участвате в първото радио реалити? Достатъчно е да знаете как да се забавлявате и шумно да го докажете в „Най клуб”!

В „На живо от...” могат да участват всички нощни купонджии. Те не трябва да правят нищо друго освен да бъдат самите себе си и да се веселят от сърце. Могат дори да отпразнуват своя рожден ден така, че да се превърне в събитието на нощна София. Слушателите на радио Романтика получават възможността да си спретнат купон вкъщи заедно с участията на любимите им звезди и всичко случващо се в „Най клуб”.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »