Онлайн Радио
Петък, Март 29, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

Радио FM+ се превръща в Официалното радио на Агент 007

През следващата седмица Радио FM+ ще облече дрехите на култовия агент 007, за да предложи на слушателите си уникално музикално изживяване.
През следващата седмица Радио FM+ ще облече дрехите на култовия агент 007, за да предложи на слушателите си уникално музикално изживяване.

Дни преди премиерата на най-новия филм от поредицата – „Quantum of Solace”, водещите ще предизвикват слушателите, като пускат най-добрите песни от филмите за Бонд. Условието е да разпознаят песента, както и да кажат от от кой филм е. Късметлиите ще спечелят и страхотни награди: Два билета за премиерата на филма на 7 ноември + уникалния диск ‘The Best Of Bond… James Bond’. Той включва 23 изключителни музикални парчета от 46 годишната Бонд история, от EMI/Анимато Мюзик

Агент 007 изглежда е неуловим за куршумите. Същото може да се каже за новия филм с него, който не изглежда ни най-малко застрашен от световната рецесия или кинокритиката. „Спектър на утехата” е един от малкото филми-събития за остатъка от годината, коментира Брендън Грей, президентът на сайта за кинокласации Box Office Mojo. Предишният филм за Джеймс Бонд с участието на Даниъл Крейг, „Казино Роял”, реализира 594 милиона долара приходи в глобален мащаб, нареждайки се на четвърто място в годишната световна класация.

И добрите агенти слушат своите любими песни само по Плюс... Радио FM+  - Официалното радио на Агент 007.

 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »