Онлайн Радио
Понеделник, Април 15, 2024 | Мрежа: 38819 потребителя
 

ШОПИНГ! ШОПИНГ! ШОПИНГ!

Скъпи дами !
Участвате ли вече в новата игра на радио N-JOY и Opel Agila. Енджой Агила ?!
Скъпи дами !

Участвате ли вече в новата игра на радио N-JOY и Opel Agila
 

Енджой Агила ?!

 От 14 октомври, всеки ден от вторник до събота, елегантен автомобил Опел Агила обикаля по най- оживените търговски улици, магазини и шопинг центрове на София. Почитателките на шопинга знаят-  предстои вълнуваща среща с „Енджой Агила” и много подаръци, поднесени от лъчезарната Стефания Колева. Чаровната актрисата издирва дамата с най-много покупки, за да и представи най- динамичният и най- надеждният партньор за града- Опел Агила.

 В покрайнините или в центъра- това е вашият град- мястото, където живеете, пазарувате или където след работа или фитнес се прибирате, за за да си починете. И каквато и да е следващата покупка от списъка ви, новата Агила ще ви помогне лесно да я изпълните.

 И ето как протича един ден обиколка със Стефания и Опел Агила.

 Колата спира пред магазин за бутикова козметика на една от централните улици в София. Полъх на ароматни масла привлича изтънчените носове. Усмихнато момиче влиза в стилния шоп, където я посрещат красивите очи на актрисата.  

 Разговорът започва свободно и непринудено. Като близки приятелки, двете дами споделят и коментират любимото занимание на всяка жена - шопинга!

 Следва приятна изненада- включване на живо в ефира на радио Енджой. Младата дама отговаря на забавните въпроси на водещите и разказва за стила си на пазаруване и предпочитани марки. Като комплимент за чаровното представяне, Стефания поднася подаръци от изискана козметична фирма и кани събеседничката си да се повозят и изпробват новия градски автомобил. С дързък и модерен дизайн, компактен и удобен за паркиране, Опел Агила носи истинско удоволствие при всеки шопинг тур в динамичното ежедневие на големия град. 

 Стефания благодари на приятната участничка и с усмивка продължава издирването на истинските шопинг маниачки...
 Забавната акция ще продължи да вълнува любителите на покупки до 1 ноември. Радио Енджой не спира да изненадва и да раздава оригинални награди. Сумата от 500 лева, на шопинг обиколка с известната актриса и стилния Опел Агила, ще изхарчи една печеливша.
 Опитайте късмета си! За да заявите желанието си за участие, 
изпратете мейл на: show@njoybg.com до 30. 10. 2008 г.


 
 
За Radio.bg
Сайт за всичко посветено на радиото в България
Radio.bg бутон »
Вижте нашите приятели »
Помощ & Поддръжка

Тук ще намериш отговори на често задавани въпроси в сайта.

Често задавани въпроси (FAQ) »