radioablanica79 написа:Пиши на администраторите форума е място за коментари не за съобщения не касаещи пряко останалите потребители.
radioablanica79 написа:Защото не ги късае . Изпращаш информацията на администраторите и те я добавят - това е няма нужда тук да се пълни форума с ненужни мнения.
radioablanica79 написа:Щом така мислите. Ще помоля администраторите да вземат страна тук, защото мисля, че това няма място тук, това е информация свързана с радия и която касае само Вас в качеството си на администратори на Вас мисля, Ви е нужно само за да ги добавите в сайта, а до колкото мнението на неграмотните... не бих им и обърнал внимание...пишете и пълнете форума с глупости.
pbizart написа:форума е за мнения на всички. Доста от темите не се коментират по същество, но чвно заради играта, нчкой пишат неща извън темата.
За радио Мила голд и аз се зачудих честно казано, но аз сам от около седмица ш този форум и не съм се сещала да го направя на въпрос.
По принцип смчтам, че ако на някого не му е интерсна или не го засяга темата не трябва да я чете и да я коментира, защото излиза, че се заяжда с хората.
Аз мисля, че форума е място за обмен на полезна информация и общуване мевду потребителите, ако нещо не му е мястото тук администраторите ще решат..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта