radioablanica79 написа:vicsan - НЕ видя ли ,че има бутон за ПРОМЕНИ, такова действие може да се определи като действие с единствената цел за трупане на точки. Което по новите правила се наказва.
защо се заяждате само с жената
radioablanica79 написа:vicsan - НЕ видя ли ,че има бутон за ПРОМЕНИ, такова действие може да се определи като действие с единствената цел за трупане на точки. Което по новите правила се наказва.
pe6kireva написа:radioablanica79 написа:vicsan - НЕ видя ли ,че има бутон за ПРОМЕНИ, такова действие може да се определи като действие с единствената цел за трупане на точки. Което по новите правила се наказва.
vicsan написа::D Наистина няма значение от какъв пол си,наистина правилата трябва да са за всички .Но да подчертаваш,когато някой нов потребител е направил грешка,не е от най-коректните постъпки.Всички грешим ,но много малко от нас могат да си замълчат и да подминат,без да направят забележка Да мислиш също,че си нещо повече от масата и,че си над нивото на останалите,които изобщо и не познаваш,е доста забавно.При положение,че ти си първоизточника на всички мили коментари,не зная ,защо мен изкарваш на по-ниско ниво.Това е последният ми отговор на твои коментари.Извинявам се,че паднах до високото ти ниво и ,че занимавам хората с глупости.Всичко най-най и моля,да бъда извинена,че излязох от добрия тон в коментарите си към теб.
vicsan написа:pe6kireva написа:radioablanica79 написа:vicsan - НЕ видя ли ,че има бутон за ПРОМЕНИ, такова действие може да се определи като действие с единствената цел за трупане на точки. Което по новите правила се наказва.
Много благодаря за подкрепата,мила ми пешкирева Вече си мислех,че аз си въобразявам ,че някой се опитва да се държи някак си .. Да бъдем хипари и да оставим хората да си съскат..Под нашето ниво е да им обръщаме внимание
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта